Skip to main content

Video: Inikalilah, Ayuh Ubah!-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Grand Marquis said…
Lebih baik YB oppsss ex-YB tayang video bapa Saiful buat U-turn.

Hari tu beria-ia sangat jaja bapa saiful, la ni telan kahak la.

Cuma beza orang BN dengan orang pembangkang ni, walaupun bapa saiful buat U-Turn, mereka tak jaja kata beliau cakap benar. Tapi mereka kata bapa saiful ni satu individu yang korup yang tak boleh dipercayai, tak kira kalau apa yang dikatakan itu menguntungkan BN ataupun tidak.

Jika dilihat antara sikap ex-YB kita dengan orang BN yang sering dituduh tak Islamik tu, ternyata perangai ex-YB jauh lebih tak Islamik.

Popular posts from this blog

Kerana Tidak Istiqamah Maka Akhirnya Terpinggir

Keputusan PRU14 sekarang telah diketahui umum. Pakatan Harapan (PH) berjaya mengambil alih Putrajaya dan negeri-negeri di seluruh Negara kecuali Perlis, Pahang dan Sarawak yang kekal bawah BN sambil Kelantan dan Terengganu jatuh pada PAS.

Walaupun akan ada yang berkata bahawa PAS telah berjaya dengan keputusan anatara yang paling cemerlang dalam sejarahnya, hakikatnya ianya sebenarnya boleh jauh lebih baik dari itu. Malangnya, sifat gopoh dan kurang yakin kepada pendekatan yang diikutinya sejak zaman reformasi telah menyebabkan PAS semakin terpinggir dari arus perdana politik negara. Ia kembali sebagai parti pantai timur dan kawasan kampung Melayu setelah beraksi cergas di pantai barat dan kawasan bandar pada tahun-tahun pasca reformasi. Cogan kata “PAS for all” kian tidak kedengaran dan PAS kembali sebagai parti bersifat eksklusif memperjuangkan agenda khas bagi masyarakat Muslim dan Melayu.

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-