Skip to main content

Video: Inikalilah, Ayuh Ubah!-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Grand Marquis said…
Lebih baik YB oppsss ex-YB tayang video bapa Saiful buat U-turn.

Hari tu beria-ia sangat jaja bapa saiful, la ni telan kahak la.

Cuma beza orang BN dengan orang pembangkang ni, walaupun bapa saiful buat U-Turn, mereka tak jaja kata beliau cakap benar. Tapi mereka kata bapa saiful ni satu individu yang korup yang tak boleh dipercayai, tak kira kalau apa yang dikatakan itu menguntungkan BN ataupun tidak.

Jika dilihat antara sikap ex-YB kita dengan orang BN yang sering dituduh tak Islamik tu, ternyata perangai ex-YB jauh lebih tak Islamik.

Popular posts from this blog

Lawatan Kerja ke Kilang Carlsberg

Tajuk posting saya kali ini barangkali akan memeranjatkan sesetengah pihak. Lanjutan daripada perbincangan berhubung Terminal Bas Shah Alam, saya bersama beberapa Ahli Majlis MBSA telah melawat kilang Carlsberg pada hari Khamis 5 Ogos, jam 3 petang. Kami disambut oleh Dato’ Chin Voon Loong, Timbalan Pengarah Urusan Syarikat berkenaan. Beliau memberikan penjelasan dan latar belakang syarikat serta prestasi perniagaannya semenjak ianya mula beroperasi. Untuk makluman semua, kilang Carlsberg Shah Alam telah mula beroperasi pada tahun 1972, iaitu 38 tahun dahulu. Ia merupakan di antara kilang yang terawal di kawasan tersebut dan semasa ianya dibina, hanya hutan dan belukar di kelilingnya.

100 Hari Malaysia Baharu (Astro Awani)

Wawancara bersama Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad dalam program khas '100 Hari Malaysia Baharu'.

Video ihsan Astro Awani
-Pejabat YB Khalid Samad-

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-