Skip to main content

Gambar Majlis Makan Malam Mega Sempena Pelancaran Tabung Impian Rakyat Malaysia (TIRAM)

Gambar-gambar majils makan malam Mega sempena pelancaran Tabung Impian Rakyat Malaysia (TIRAM) yang telah diadakan di Stadium Malawati, Seksyen 13 Shah Alam pada 7 Ogos 2010 (Sabtu), bermula jam 8.00 mlm - 11.00 mlm.
Dato' Paduka Husam Musa
Dato' Ngeh Koo Ham
YB Senator Syed Husin Ali
YB Dato' Mahfuz Omar

Ucapan terima kasih kepada semua yang telah menjayakan program tersebut
-Pejabat YB Khalid Samad-

Video-video ucapan pimpinan PR semasa pelancaran TIRAM

Comments

Popular posts from this blog

Kerana Tidak Istiqamah Maka Akhirnya Terpinggir

Keputusan PRU14 sekarang telah diketahui umum. Pakatan Harapan (PH) berjaya mengambil alih Putrajaya dan negeri-negeri di seluruh Negara kecuali Perlis, Pahang dan Sarawak yang kekal bawah BN sambil Kelantan dan Terengganu jatuh pada PAS.

Walaupun akan ada yang berkata bahawa PAS telah berjaya dengan keputusan anatara yang paling cemerlang dalam sejarahnya, hakikatnya ianya sebenarnya boleh jauh lebih baik dari itu. Malangnya, sifat gopoh dan kurang yakin kepada pendekatan yang diikutinya sejak zaman reformasi telah menyebabkan PAS semakin terpinggir dari arus perdana politik negara. Ia kembali sebagai parti pantai timur dan kawasan kampung Melayu setelah beraksi cergas di pantai barat dan kawasan bandar pada tahun-tahun pasca reformasi. Cogan kata “PAS for all” kian tidak kedengaran dan PAS kembali sebagai parti bersifat eksklusif memperjuangkan agenda khas bagi masyarakat Muslim dan Melayu.

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-