Skip to main content

Pengumuman: Solat Sunat Istisqa' (Mohon Hujan) di Kota Bharu (12/3/2010)Muslimin dan Muslimat dijemput hadir beramai-ramai. Bagi pihak penganjur program.
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Sebal said…
Salam YB,
Ana mau comment and buat suggestion, batalkan aje dekat dgn lawyer zul ni..buang masak aje..lebih baik teruskan keja YB utk mengukuhan Jemaah and kautkan PR.

Jangan bagi peluang and ruang publisiti ke lawyer zul ni..

Semua Stop talk about this guy..biar dia hanyut dgn dunia gilernye..

Popular posts from this blog

Lawatan Kerja ke Kilang Carlsberg

Tajuk posting saya kali ini barangkali akan memeranjatkan sesetengah pihak. Lanjutan daripada perbincangan berhubung Terminal Bas Shah Alam, saya bersama beberapa Ahli Majlis MBSA telah melawat kilang Carlsberg pada hari Khamis 5 Ogos, jam 3 petang. Kami disambut oleh Dato’ Chin Voon Loong, Timbalan Pengarah Urusan Syarikat berkenaan. Beliau memberikan penjelasan dan latar belakang syarikat serta prestasi perniagaannya semenjak ianya mula beroperasi. Untuk makluman semua, kilang Carlsberg Shah Alam telah mula beroperasi pada tahun 1972, iaitu 38 tahun dahulu. Ia merupakan di antara kilang yang terawal di kawasan tersebut dan semasa ianya dibina, hanya hutan dan belukar di kelilingnya.

100 Hari Malaysia Baharu (Astro Awani)

Wawancara bersama Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad dalam program khas '100 Hari Malaysia Baharu'.

Video ihsan Astro Awani
-Pejabat YB Khalid Samad-

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-