Skip to main content

Video: Hujah TV9 - Terbaru Dalam Politik PAS di Kelantan

Program Hujah TV9 yang telah dirakamkan secara langsung di Studio C, Seri Pentas pada 30 November 2009. Perbincangan pada kali ini telah membawa isu "Terbaru Dalam Politik PAS di Kelantan".

BAHAGIAN I


BAHAGIAN II


BAHAGIAN III


Video adalah ihsan TV9
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Anonymous said…
Memang mantop YB malam tu. Sayangnya, bab pembangunan rakyat Kelantan tu YB kena prepare sikit.

Tahniah..

Template Blogger disini!
Latest Blogger Template
Unknown said…
SYABAS YB

Sy anak kelate, tinggal di Shah Alam. Sy bangga dpt Ahli Parlimen tempat sy tinggal mcm YB. Moga Allah permudahkan segala urusan YB dalam gerakan dakwah di dunia dan juga di akhirat.

Popular posts from this blog

Keadilan Saidina Umar Al-Khattab Terhadap Rumah Ibadah Agama Lain

Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengemukakan sebuah kisah dari zaman pemerintahan Saidina Umar Al-Khattab (r.a) untuk tatapan dan renungan tuan-tuan sekalian. Melalui pendedahan ini, adalah diharap sebahagian dari ummat Islam yang tidak memahami konsep keadilan Islam terhadap agama lain, akan sedikit sebanyak dapat memikirkan kembali sikap dan pendirian mereka itu. Kisah yang ingin dikemukakan adalah kisah Saidina Umar dan Kanisah (gereja) Al-Qiamah yang terletak di Quds. Kisah ini adalah petikan dari muka surat 114, kitab Itmam al-Wafa’ fi sirah al-Khulafa’ , tulisan as-Syeikh Muhammad bin al-Afifi al-Banjuri, Darul Ibnu Hazim. “Dan apabila masuknya Saidina Umar ke dalam kota, maka masuklah beliau ke dalam Kanisah (gereja) al-Qiamah, dan beliau duduk di ruang utama gereja tersebut . Setelah tiba waktu solat asar, maka berkata Saidina Umar kepada Patriach Kanisah tersebut, “Saya ingin mengerjakan solat.” Jawab Patriach: “Solat sahajalah di sini”. Tetapi Umar menolak cadangan

Surat Jemputan Kunjungan Hormat Ahli Parlimen Shah Alam Menghadap Baginda Sultan Selangor

Berkaitan: Khalid Samad dipanggil Menghadap Sultan (Sinar Harian) Khalid Samad Menghadap Sultan Selangor (Malaysiakini) Sultan Selangor minta Khalid Samad kemuka syor, elak polemik (The Malaysian Insider) -Pejabat YB Khalid Samad-

Video Tazkirah Ramadhan At-Taubah Ayat 31: Pendewaan Manusia

WaLlahu 'Alam   KHALID SAMAD