Skip to main content

Video: Negaraku - My Malaysian Dream


My Malaysian Dream, our Dream...
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

rama said…
Rama harap pengguna internet khususnya rakyat selangor tak berkunjung ke web http://www.selangordaily.com/ . pendapat Rama, blog ni hanya bertujuan tuk mnjatuhkan kerajaan selangor je.
Anonymous said…
video klip yg tiada rasa hormat... sepeti beruk terkija2... Sedang lagu berkumandang...khalid samad sebagai pengarah video clip lak mcm org putih yg nak open minded kononnya suka org tidak menghormati negara sendiri... Itu yg dikata RAKYAT MALAYSIA..???

Popular posts from this blog

Lawatan Kerja ke Kilang Carlsberg

Tajuk posting saya kali ini barangkali akan memeranjatkan sesetengah pihak. Lanjutan daripada perbincangan berhubung Terminal Bas Shah Alam, saya bersama beberapa Ahli Majlis MBSA telah melawat kilang Carlsberg pada hari Khamis 5 Ogos, jam 3 petang. Kami disambut oleh Dato’ Chin Voon Loong, Timbalan Pengarah Urusan Syarikat berkenaan. Beliau memberikan penjelasan dan latar belakang syarikat serta prestasi perniagaannya semenjak ianya mula beroperasi. Untuk makluman semua, kilang Carlsberg Shah Alam telah mula beroperasi pada tahun 1972, iaitu 38 tahun dahulu. Ia merupakan di antara kilang yang terawal di kawasan tersebut dan semasa ianya dibina, hanya hutan dan belukar di kelilingnya.

100 Hari Malaysia Baharu (Astro Awani)

Wawancara bersama Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad dalam program khas '100 Hari Malaysia Baharu'.

Video ihsan Astro Awani
-Pejabat YB Khalid Samad-

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-