Skip to main content

Video: Open Dialogue with YB Khalid Samad





Our sincere thanks to the organiser: Wan Saiful, sponsors: Dato Ben & friends, video+photographer: superstringtheory and to those who attended the event.
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Anonymous said…
apala YB ni,duk main open dialog manjang.manek urai xnampakpun YB.ni bekerja untuk pas ke bekerja untuk anuar hah?ketua sendiri,xpatuh.duk patuh pada orang lain,apa hal ni YB.

-jan
Mohd. Jan said…
pencacai umano, SB dan yang busuk2.

dah... depa mai dah kst blog ni...

Tengok lah gambar2 Kempen di Manek Urai kat posting pada July 12.

Saja hang nak buat sampah kat sini.

Dah la.. pi main jauh2.

Cehh..
matmantau said…
ni orang Melayu berpikiran singkat... o k ler tuh... jauh perjalanan luas pandangan barulah M'sia maju.... baru ler otak berkembang.. sedangkan Khir Toyo.. pi Disneyland... o k aje..
Eric Payne said…
YB Khalid,

Dengan izin. I saw the video, and it was informative and thought provoking. I agreed with nearly all what was being proposed or said.

One thing though, the speech would had been smoother if there were less 'aaah' in every few sentences that were said. The message would had more impact. (with due respect YB, speech class maybe?)

By the way I like the way you responded to the question about different religion marriage and the noisy Datuk.
MenateBroke said…
hahaha Yb Khlaid telah di marahi oleh tuan ingeris! kelakar gila orang tua ni.

Popular posts from this blog

Kerana Tidak Istiqamah Maka Akhirnya Terpinggir

Keputusan PRU14 sekarang telah diketahui umum. Pakatan Harapan (PH) berjaya mengambil alih Putrajaya dan negeri-negeri di seluruh Negara kecuali Perlis, Pahang dan Sarawak yang kekal bawah BN sambil Kelantan dan Terengganu jatuh pada PAS.

Walaupun akan ada yang berkata bahawa PAS telah berjaya dengan keputusan anatara yang paling cemerlang dalam sejarahnya, hakikatnya ianya sebenarnya boleh jauh lebih baik dari itu. Malangnya, sifat gopoh dan kurang yakin kepada pendekatan yang diikutinya sejak zaman reformasi telah menyebabkan PAS semakin terpinggir dari arus perdana politik negara. Ia kembali sebagai parti pantai timur dan kawasan kampung Melayu setelah beraksi cergas di pantai barat dan kawasan bandar pada tahun-tahun pasca reformasi. Cogan kata “PAS for all” kian tidak kedengaran dan PAS kembali sebagai parti bersifat eksklusif memperjuangkan agenda khas bagi masyarakat Muslim dan Melayu.

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-