Skip to main content

Gambar Kempen Manek UraiTerima kasih di atas kerjasama, sokongan dan semangat yang telah ditunjukkan. Semoga kemenangan berada di pihak Pakatan Rakyat, insyaAllah. Takbir!
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Anonymous said…
Banyak gambar MAKANnnnnnn aje..!
Anonymous said…
a ah ye..banyak makanan.kerja mananya?
Azmi said…
Sabar lah YB. Kalau orang tak setuju, semua benda yang kita buat dilihat dengan negatif saja.
Sudin said…
pencacai UMNO, SB dan yang busuk,

saja nak buat provokosi.

kerja Bodoh!

Popular posts from this blog

Kerana Tidak Istiqamah Maka Akhirnya Terpinggir

Keputusan PRU14 sekarang telah diketahui umum. Pakatan Harapan (PH) berjaya mengambil alih Putrajaya dan negeri-negeri di seluruh Negara kecuali Perlis, Pahang dan Sarawak yang kekal bawah BN sambil Kelantan dan Terengganu jatuh pada PAS.

Walaupun akan ada yang berkata bahawa PAS telah berjaya dengan keputusan anatara yang paling cemerlang dalam sejarahnya, hakikatnya ianya sebenarnya boleh jauh lebih baik dari itu. Malangnya, sifat gopoh dan kurang yakin kepada pendekatan yang diikutinya sejak zaman reformasi telah menyebabkan PAS semakin terpinggir dari arus perdana politik negara. Ia kembali sebagai parti pantai timur dan kawasan kampung Melayu setelah beraksi cergas di pantai barat dan kawasan bandar pada tahun-tahun pasca reformasi. Cogan kata “PAS for all” kian tidak kedengaran dan PAS kembali sebagai parti bersifat eksklusif memperjuangkan agenda khas bagi masyarakat Muslim dan Melayu.

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-