Skip to main content

Teaching of Maths and Science in English a Flop

By Syed Jaymal Zahiid and Neville Spykerman
*with video update (24/6/2009)

... Shah Alam MP Khalid Samad from PAS said it was obvious in the minister's response that the government is not fully prepared for the implementation of the policy and students are being victimised as a result.

"It is apparent that they are not fully prepared for this and have not taken into account the implication and the repercussion," he told a press conference in Parliament.

He added that it was absurd that the government realised the programme's failure only after six years it has been implemented.

"Don't make our children guinea pigs," said Khalid, adding that teaching maths and science in English won't upgrade students' English quality, suggesting that it would be better for the government to focus on getting the best teachers to teach the international language instead.

More from The Malaysian Insider


Video courtesy of MPPAS.

-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

genesispassion said…
step one remove 30% of the existing teachers....1st....does bad apple make good apple good? or good apple get bad with bad apples ?
Anonymous said…
Aha...!

Now everyone admits that the teachers are the ones....!!!!

Teachers "are" our educators & yet they say its difficult to teach in English...

Tak ada "malu" ke...????

"WHY" call yourself teachers than....??????
Teachers "have to" take the trouble to educate themselves so as to dispense knowledge to their students.........?????

Didn't know that is it......????
Can't blame the teachers........
Even our so-called Education Minister didn't know what the "hell" was happening to the English language.........

Sigh............!!
There goes our education lah....!

What a bunch of "Brady Bunch" you goons are........?

Sometimes I feel so bad to be lucky....!!
I get to send my children to private schools....!!!

Feel soo........ sorry for the other children !!!!!!
Anonymous said…
Apasal PAS tak de ketengahkan isu PKFZ ni? Nak baca dalam Harakah haram jadah tak de (sepatutnye front page news le). Dok tengok DAP je highlight. Bukan kah ini scandal terbesar sehingga kini?

Popular posts from this blog

Keadilan Saidina Umar Al-Khattab Terhadap Rumah Ibadah Agama Lain

Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengemukakan sebuah kisah dari zaman pemerintahan Saidina Umar Al-Khattab (r.a) untuk tatapan dan renungan tuan-tuan sekalian. Melalui pendedahan ini, adalah diharap sebahagian dari ummat Islam yang tidak memahami konsep keadilan Islam terhadap agama lain, akan sedikit sebanyak dapat memikirkan kembali sikap dan pendirian mereka itu. Kisah yang ingin dikemukakan adalah kisah Saidina Umar dan Kanisah (gereja) Al-Qiamah yang terletak di Quds. Kisah ini adalah petikan dari muka surat 114, kitab Itmam al-Wafa’ fi sirah al-Khulafa’ , tulisan as-Syeikh Muhammad bin al-Afifi al-Banjuri, Darul Ibnu Hazim. “Dan apabila masuknya Saidina Umar ke dalam kota, maka masuklah beliau ke dalam Kanisah (gereja) al-Qiamah, dan beliau duduk di ruang utama gereja tersebut . Setelah tiba waktu solat asar, maka berkata Saidina Umar kepada Patriach Kanisah tersebut, “Saya ingin mengerjakan solat.” Jawab Patriach: “Solat sahajalah di sini”. Tetapi Umar menolak cadangan

Surat Jemputan Kunjungan Hormat Ahli Parlimen Shah Alam Menghadap Baginda Sultan Selangor

Berkaitan: Khalid Samad dipanggil Menghadap Sultan (Sinar Harian) Khalid Samad Menghadap Sultan Selangor (Malaysiakini) Sultan Selangor minta Khalid Samad kemuka syor, elak polemik (The Malaysian Insider) -Pejabat YB Khalid Samad-

Video Tazkirah Ramadhan At-Taubah Ayat 31: Pendewaan Manusia

WaLlahu 'Alam   KHALID SAMAD