Skip to main content

Hari Informasi Majlis Perwakilan Penduduk Zon 21

YB Khalid Samad telah dijemput untuk merasmikan Hari Informasi Majlis Perwakilan Penduduk Zon 21, Klang pada 4 April 2009 di perkarangan Surau Bandar Baru Klang. Majlis dirasmikan dengan pelepasan belon dan diakhiri dengan lawatan ketapak pameran yang disertai oleh penduduk tempatan.Pihak kami mengucapkan terima kasih di atas jemputan dan kepada semua yang telah menjayakan majilis tersebut.

-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Anonymous said…
terima kasih YB kerana sudi rasmi majlis kami...

Popular posts from this blog

Kerana Tidak Istiqamah Maka Akhirnya Terpinggir

Keputusan PRU14 sekarang telah diketahui umum. Pakatan Harapan (PH) berjaya mengambil alih Putrajaya dan negeri-negeri di seluruh Negara kecuali Perlis, Pahang dan Sarawak yang kekal bawah BN sambil Kelantan dan Terengganu jatuh pada PAS.

Walaupun akan ada yang berkata bahawa PAS telah berjaya dengan keputusan anatara yang paling cemerlang dalam sejarahnya, hakikatnya ianya sebenarnya boleh jauh lebih baik dari itu. Malangnya, sifat gopoh dan kurang yakin kepada pendekatan yang diikutinya sejak zaman reformasi telah menyebabkan PAS semakin terpinggir dari arus perdana politik negara. Ia kembali sebagai parti pantai timur dan kawasan kampung Melayu setelah beraksi cergas di pantai barat dan kawasan bandar pada tahun-tahun pasca reformasi. Cogan kata “PAS for all” kian tidak kedengaran dan PAS kembali sebagai parti bersifat eksklusif memperjuangkan agenda khas bagi masyarakat Muslim dan Melayu.

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-