Skip to main content

Video Jangan Biarkan Nizar KalahJangan biarkan DS Nizar dan PR dikalahkan, rayuan terakhir untuk bersama balik mengundi. Undi anda akan membawa perubahan. Video adalah ihsan dapvideo, terima kasih diucapkan.
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Anonymous said…
YES, NOTHING BUT A WIN FOR NIZAR.

IF BEEND HAD WON THE MAJORITY IN THE LAST ELECTION , DO YOU THINK THEY CONCERN ABOUT YOU LIKE WHATY THEY DID NOW ? DO YOU THINK THE GOODIES WILL COME TO YOU LIKE NO BODY'S MONEY ? VERY SORRY, ABUK PUN TAK ADA.

BY NOW YOU SHOULD HAVE SEEN THROUGH THE REAL FACE OF THE OLD HAT.HE WONT DO THINGS FOR FREE !!!
HE LOVES WEAK LEADER THAT HE CAN CONTROL.

THE SAD THING IS THAT THERE ARE STILL MANY GOONS LOVES TO LICK HIM.ANYONE NOT IN ECSTACY WILL DEFINTELY VOTE FOR NIZAR.

MONGOLIAN
Merdekablog said…
Please vote for Pakatan Rakyat!

http://www.youtube.com./watch?v=G9_uS7pGbYw&feature=channel

http://www.youtube.com./watch?v=OtJIPNiszUI&feature=channel

http://www.youtube.com./watch?v=1lRRfNFEPto&feature=channel
Unknown said…
Kepada Penyokong Pakatan Rakyat,

Sila pesan pengundi-pengundi di Bukit Gantang/Bukit Selambau/Batang Ai yang kamu kenal keluar mengundi seawal-awalnya untuk mengelakkan 'Pengundi Hantu' mengambil alih undi mereka.

Dan ramalan cuaca meramalkan hujan akan turun di Bukit Gantang/Bukit Selambau dari pukul 12tengahari hingga petang.

Polis Trafik juga akan membuat RoadBlock di banyak tempat dan ini akan menyebabkan jalanraya sesak dan pengundi mungkin terkurung dalam traffic jam dan tak dapat sampai ke tempat mengundi dalam masa.

Jadi, sila pesan pengundi-pengundi supaya keluar mengundi di sessi pagi.


Terima Kasih.

-----------------------------------

Dear All Pakatan Rakyat Supporters,

Pls request all the voters in Bukit Gantang/Bukit Selambau/Batang Ai that you know to go to cast their vote earlier to avoid 'Pengundi Hantu' taken their place.

Besides, the wheather forecast show there will be rainy day in Bukit Gantang and Bukit Selambau from afternoon onwards.

Furthermore, the Police will imposed Roadblock on many main roads and this may cause voters caught in the traffic jam and unable to reach the polling station on time.
Therefore, pls tell the voters to cast their vote in the morning session.

Thank You.
Anonymous said…
Go here: http://tinyurl.com/cwxr37
zmas said…
siapa la yg buat video ni.....belum tanding dah sebut sebut kalah...kenapa la tak buat video....pastikan nizar menang dan menang.....negative effect la video ni....pls la jgn sebarkan video negaive ni...
TAKE GOOD NOTE OF YOUR VOTE

Let your voice be heard through your vote
With your own choice through your note
So that you may rejoice with what you dote
Without the price of voting merely by rote

(C) Samuel Goh Kim Eng - 070409
http://MotivationInMotion.blogspot.com
Tue. 7th Apr. 2009.
Anonymous said…
zmas,

gua ingat lu tak paham msg video ni bro, iaitu untuk memastikan penyokong PR sendiri tidak mengalahkan DS Nizar dgn tidak balik mengundi sbb over confident dsb... Setiap undi itu penting.
SetiaSelalu said…
Say NO to Racism
Say No to Apartheid M'sia style
Say No to Corruption
Say No to Nepotism
Say No to Judiciary interference
Say No to use of police to crush opposition
Say NO to Mahathir

Say YES to Keadilan-Pas-Dap !
Hidup REFORMASI !
jay jay said…
Video clip harus catchy.
Message harus jelas.
Message tidak boleh disalah-anggap.

Sila pecat siapa yang produce video ni.
Tak sekolah punya orang.

Terimakasih.

Popular posts from this blog

Menjawab Najib Razak

1. Bekas SU Politik saya Ahli Lembaga Penasihat DBKL. Ianya jawatan non-executive dan hanya berfungsi menasihati Dato Bandar dalam isu-isu dasar. Lembaga tersebut tidak memberi kelulusan untuk apa-apa permohonan. 2. Ya saya yang lantik kerana dia berpengalaman sebagai Ahli Majlis MBSA selama dua sesi dan merupakan seorang profesional lulusan Kejuruteraan dari sebuah Universiti Amerika. Dengan Pengalaman dan ilmunya dia dipercayai boleh menasihati Dato Bandar DBKL dalam banyak persoalan. 3. Ya dia juga Ketua AMANAH Kawasan Shah Alam sejak 2015 dan merupakan pimpinan pelapis yang insyaAllah akan gantikan saya. 4. Saya Ahli Parlimen Shah Alam sejak 2008, kawasan 80% pengundi Melayu yang telah menangkan saya dengan majoriti sebanyak 30 ribu lebih pada 2018. Shah Alam kawasan Melayu dan mereka inginkan wakil dan kepimpinan yang bebas rasuah. Jho Low (kanan) bersama keluarga Najib Razak. Turut serta seorang lagi kenalan mereka. - Gambar fail Astro Awani 5. Maksud 'broker' adalah ora

Hj. Azli Yusof

Di antara tugas pemimpin adalah untuk mewujudkan pelapis yang berkemampuan, berakhlak dan beramanah. Di kalangan pelapis di Shah Alam adalah Hj. Azli Yusof , beliau merupakan seorang profesional muda yang telah terlibat pada awalnya dengan PAS sejak di kampus semasa masih menuntut di US dan kemudiannya bergiat di peringkat Pemuda sekembali ke tanah air. Telah dipilih sebagai YDP PAS Kawasan Shah Alam pada 2013 bagi menggantikan saya setelah saya memilih untuk tidak mempertahankan jawatan tersebut pada tahun itu . Beliau kemudiannya meninggalkan PAS setelah melihat pasti tersebut terpesong dari jalan asalnya dan bersama AMANAH sejak penubuhannya. Seorang yang dinamik dan berkemampuan serta berpengalaman dalam bidang kejuruteraan, perniagaan dan juga politik. WaLlahu 'Alam   KHALID SAMAD

Lawatan Kerja ke Kilang Carlsberg

Tajuk posting saya kali ini barangkali akan memeranjatkan sesetengah pihak. Lanjutan daripada perbincangan berhubung Terminal Bas Shah Alam , saya bersama beberapa Ahli Majlis MBSA telah melawat kilang Carlsberg pada hari Khamis 5 Ogos, jam 3 petang. Kami disambut oleh Dato’ Chin Voon Loong, Timbalan Pengarah Urusan Syarikat berkenaan. Beliau memberikan penjelasan dan latar belakang syarikat serta prestasi perniagaannya semenjak ianya mula beroperasi. Untuk makluman semua, kilang Carlsberg Shah Alam telah mula beroperasi pada tahun 1972, iaitu 38 tahun dahulu. Ia merupakan di antara kilang yang terawal di kawasan tersebut dan semasa ianya dibina, hanya hutan dan belukar di kelilingnya.