Skip to main content

Video Jangan Biarkan Nizar KalahJangan biarkan DS Nizar dan PR dikalahkan, rayuan terakhir untuk bersama balik mengundi. Undi anda akan membawa perubahan. Video adalah ihsan dapvideo, terima kasih diucapkan.
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Anonymous said…
YES, NOTHING BUT A WIN FOR NIZAR.

IF BEEND HAD WON THE MAJORITY IN THE LAST ELECTION , DO YOU THINK THEY CONCERN ABOUT YOU LIKE WHATY THEY DID NOW ? DO YOU THINK THE GOODIES WILL COME TO YOU LIKE NO BODY'S MONEY ? VERY SORRY, ABUK PUN TAK ADA.

BY NOW YOU SHOULD HAVE SEEN THROUGH THE REAL FACE OF THE OLD HAT.HE WONT DO THINGS FOR FREE !!!
HE LOVES WEAK LEADER THAT HE CAN CONTROL.

THE SAD THING IS THAT THERE ARE STILL MANY GOONS LOVES TO LICK HIM.ANYONE NOT IN ECSTACY WILL DEFINTELY VOTE FOR NIZAR.

MONGOLIAN
Merdekablog said…
Please vote for Pakatan Rakyat!

http://www.youtube.com./watch?v=G9_uS7pGbYw&feature=channel

http://www.youtube.com./watch?v=OtJIPNiszUI&feature=channel

http://www.youtube.com./watch?v=1lRRfNFEPto&feature=channel
People said…
Kepada Penyokong Pakatan Rakyat,

Sila pesan pengundi-pengundi di Bukit Gantang/Bukit Selambau/Batang Ai yang kamu kenal keluar mengundi seawal-awalnya untuk mengelakkan 'Pengundi Hantu' mengambil alih undi mereka.

Dan ramalan cuaca meramalkan hujan akan turun di Bukit Gantang/Bukit Selambau dari pukul 12tengahari hingga petang.

Polis Trafik juga akan membuat RoadBlock di banyak tempat dan ini akan menyebabkan jalanraya sesak dan pengundi mungkin terkurung dalam traffic jam dan tak dapat sampai ke tempat mengundi dalam masa.

Jadi, sila pesan pengundi-pengundi supaya keluar mengundi di sessi pagi.


Terima Kasih.

-----------------------------------

Dear All Pakatan Rakyat Supporters,

Pls request all the voters in Bukit Gantang/Bukit Selambau/Batang Ai that you know to go to cast their vote earlier to avoid 'Pengundi Hantu' taken their place.

Besides, the wheather forecast show there will be rainy day in Bukit Gantang and Bukit Selambau from afternoon onwards.

Furthermore, the Police will imposed Roadblock on many main roads and this may cause voters caught in the traffic jam and unable to reach the polling station on time.
Therefore, pls tell the voters to cast their vote in the morning session.

Thank You.
Anonymous said…
Go here: http://tinyurl.com/cwxr37
zmas said…
siapa la yg buat video ni.....belum tanding dah sebut sebut kalah...kenapa la tak buat video....pastikan nizar menang dan menang.....negative effect la video ni....pls la jgn sebarkan video negaive ni...
TAKE GOOD NOTE OF YOUR VOTE

Let your voice be heard through your vote
With your own choice through your note
So that you may rejoice with what you dote
Without the price of voting merely by rote

(C) Samuel Goh Kim Eng - 070409
http://MotivationInMotion.blogspot.com
Tue. 7th Apr. 2009.
Anonymous said…
zmas,

gua ingat lu tak paham msg video ni bro, iaitu untuk memastikan penyokong PR sendiri tidak mengalahkan DS Nizar dgn tidak balik mengundi sbb over confident dsb... Setiap undi itu penting.
SetiaSelalu said…
Say NO to Racism
Say No to Apartheid M'sia style
Say No to Corruption
Say No to Nepotism
Say No to Judiciary interference
Say No to use of police to crush opposition
Say NO to Mahathir

Say YES to Keadilan-Pas-Dap !
Hidup REFORMASI !
jay jay said…
Video clip harus catchy.
Message harus jelas.
Message tidak boleh disalah-anggap.

Sila pecat siapa yang produce video ni.
Tak sekolah punya orang.

Terimakasih.

Popular posts from this blog

Berakhirnya Drama RUU 355?

Drama perlaksanaan sistem perundangan Islam yang mengambil bentuk usul persendirian YB Marang berhubung Akta 355 kelihatan menghampiri adegan penamatnya. Pada peringkat kesudahannya UMNO/BN kelihatan sebagai pihak yang meraih keuntungan terbesar dengan pembangkang berada dalam keadaan berpecah dan tidak bersepakat. Keutuhan Pakatan Rakyat yang telah mewarnai pilihan raya ke 13 pada 2013 sudah jelas hilang. Yang sepatutnya mengambil tempatnya, iaitu Pakatan Harapan, masih dalam keadaan sedikit terumbang-ambing, khususnya berhubung hubungan dengan PAS.

Tindakan UMNO/BN untuk mensasarkan PAS melalui isu perundangan Islam adalah satu ‘master-stroke’ yang tidak boleh dinafikan mana-mana pihak. Melaluinya bukan sahaja PR berpecah, namun ketidak-tentuan sikap terhadap PAS menyebabkan apa-apa tindakbalas untuk menyelamatkan keadaan menjadi tidak padu dan kurang bersungguh-sungguh. Kebergantungan terhadap PAS oleh pihak tertentu menyebabkan mereka tidak sanggup memutuskan hubungan dengan PAS s…

Kenyataan Media Amanah Mengenai RUU 355

Muqaddimah

Amanah menganggap mahkamah syariah sebagai institusi penting dalam usaha menzahirkan kebenaran dan keadilan Islam. Oleh itu imejnya sebagai institusi yang cekap dan berwibawa perlu sentiasa dijaga. Amanah bersetuju bahawa segala usaha ke arah memperkasakan mahkamah syariah, dari segi kecekapan perlaksanaan undang-undang Islam, perlu disokong dan dibantu.

Kenyataan Berhubung Usul Persendirian Marang: Cadangan Pindaan ke Atas Akta 355

MUQADDIMAH

1. AMANAH ingin menegaskan bahawa Mahkamah Syariah adalah institusi keadilan Islam dan oleh itu apa jua usaha ke arah menperkasakannya adalah disokong. Bidang kuasanya berhubung kesalahan jenayah syariah dijelaskan dalam Akta 355 sediada. Akta 355 ini perlu dijaga dengan baik dan apa jua usaha pembaik-pulihan serta pindaan terhadapnya perlu diperhalusi secara teliti supaya tidak menjejas kedudukan mahkamah syariah.

2. Akta 355 sediada telah digubal mengambil kira kedudukan dan peranan Mahkamah Syariah di dalam kerangka struktur kenegaraan Malaysia yang di dalamnya wujud Mahkamah Sivil dan juga Mahkamah Syariah. Sepertimana diketahui umum, bidang kuasa Mahkamah Syariah adalah terhad kepada orang Islam dan kesalahan-kesalahan tertentu seperti terkandung dalam Senarai II Senarai Negeri Jadual kesembilan Perlembagaan Persekutuan. Selainnya adalah di bawah Mahkamah Sivil.

3. Apa jua pindaan yang ingin dibawa semestinya selari dengan kedudukan dan peranan ini supaya tidak berlaku…