Skip to main content

Video: PAS Teguh di Belakang MB Tan Sri Khalid - DS Presiden

"Kita tetap memelihara setiakawan dan perpaduan Pakatan Rakyat dan kita akan mempertahankan menteri besar kita. Semua PAS bergantung dengan pandangan PAS Pusat. Pakatan diteruskan, perpaduan kita diteruskan..." - Dato Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang
Video adalah ihsan pihak TVPAS09. Terima kasih diucapkan.
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Anonymous said…
TVPAS dah berjaya mengikut rentak TV3. Memutarbelitkan kenyataan Ust Hadi kununnya menyokong rasuah tan sri kalid.

Popular posts from this blog

Kerana Tidak Istiqamah Maka Akhirnya Terpinggir

Keputusan PRU14 sekarang telah diketahui umum. Pakatan Harapan (PH) berjaya mengambil alih Putrajaya dan negeri-negeri di seluruh Negara kecuali Perlis, Pahang dan Sarawak yang kekal bawah BN sambil Kelantan dan Terengganu jatuh pada PAS.

Walaupun akan ada yang berkata bahawa PAS telah berjaya dengan keputusan anatara yang paling cemerlang dalam sejarahnya, hakikatnya ianya sebenarnya boleh jauh lebih baik dari itu. Malangnya, sifat gopoh dan kurang yakin kepada pendekatan yang diikutinya sejak zaman reformasi telah menyebabkan PAS semakin terpinggir dari arus perdana politik negara. Ia kembali sebagai parti pantai timur dan kawasan kampung Melayu setelah beraksi cergas di pantai barat dan kawasan bandar pada tahun-tahun pasca reformasi. Cogan kata “PAS for all” kian tidak kedengaran dan PAS kembali sebagai parti bersifat eksklusif memperjuangkan agenda khas bagi masyarakat Muslim dan Melayu.

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-