Skip to main content

Majlis Sambutan Aidilftri Taman Berkerley

Majlis sambutan Hari Raya Aidilftri anjuran Kelab Penyokong PAS Taman Bekerley telah diadakan pada 26 Oktober 2008. Majlis ini telah dirasmikan oleh YB Khalid sendiri sebagai YDP PAS Shah Alam. Majlis pada hari itu telah bermula pada jam 530 petang di dewan orang ramai Bekerley. YB Khalid ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada penduduk Taman Berkeley yang telah hadir dan juga kepada Kelab Penyokong PAS Taman Berkerley yang telah bertungkus lumus menjayakan program tersebut.-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Popular posts from this blog

Kerana Tidak Istiqamah Maka Akhirnya Terpinggir

Keputusan PRU14 sekarang telah diketahui umum. Pakatan Harapan (PH) berjaya mengambil alih Putrajaya dan negeri-negeri di seluruh Negara kecuali Perlis, Pahang dan Sarawak yang kekal bawah BN sambil Kelantan dan Terengganu jatuh pada PAS.

Walaupun akan ada yang berkata bahawa PAS telah berjaya dengan keputusan anatara yang paling cemerlang dalam sejarahnya, hakikatnya ianya sebenarnya boleh jauh lebih baik dari itu. Malangnya, sifat gopoh dan kurang yakin kepada pendekatan yang diikutinya sejak zaman reformasi telah menyebabkan PAS semakin terpinggir dari arus perdana politik negara. Ia kembali sebagai parti pantai timur dan kawasan kampung Melayu setelah beraksi cergas di pantai barat dan kawasan bandar pada tahun-tahun pasca reformasi. Cogan kata “PAS for all” kian tidak kedengaran dan PAS kembali sebagai parti bersifat eksklusif memperjuangkan agenda khas bagi masyarakat Muslim dan Melayu.

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-