Skip to main content

RAMADHAN AL-MUBARAK

Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan :
"SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK. SEMOGA DITINGKATKAN KETAQWAAN DAN DITAMBAHKAN KEFAHAMAN BERHUBUNG AGAMA ISLAM DAN PERJUANGAN UNTUK MENDAULATKANNYA"

Comments

lan said…
sama sama YB. bila nak mai surau sec8 shah alam lagi?
ingatuhan said…
Salam YB,

Semoga YB sekeluarga dilimpahi rahmat diRamadan ini.

Salam Ramadan AL Mubarak buat YB.

Wassalam
tamupulaumelaka said…
SALAM KEMERDEKAAN DARI PENJAJAHAN HAWA NAFSU SEMPENA KETIBAAN RAMADHAN KAREEM 1429H
SELAMAT BERPUASA SEMOGA AFIAT DAN SEJAHTERA UTK PERBANYAK AMAL IBADAT.
SEMOGA SUKSES DI DUNIA DAN AKHIRAT..

Popular posts from this blog

Kerana Tidak Istiqamah Maka Akhirnya Terpinggir

Keputusan PRU14 sekarang telah diketahui umum. Pakatan Harapan (PH) berjaya mengambil alih Putrajaya dan negeri-negeri di seluruh Negara kecuali Perlis, Pahang dan Sarawak yang kekal bawah BN sambil Kelantan dan Terengganu jatuh pada PAS.

Walaupun akan ada yang berkata bahawa PAS telah berjaya dengan keputusan anatara yang paling cemerlang dalam sejarahnya, hakikatnya ianya sebenarnya boleh jauh lebih baik dari itu. Malangnya, sifat gopoh dan kurang yakin kepada pendekatan yang diikutinya sejak zaman reformasi telah menyebabkan PAS semakin terpinggir dari arus perdana politik negara. Ia kembali sebagai parti pantai timur dan kawasan kampung Melayu setelah beraksi cergas di pantai barat dan kawasan bandar pada tahun-tahun pasca reformasi. Cogan kata “PAS for all” kian tidak kedengaran dan PAS kembali sebagai parti bersifat eksklusif memperjuangkan agenda khas bagi masyarakat Muslim dan Melayu.

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-