Skip to main content

Video: Tahniah Pengundi SelangorVideo ihsan TVPAS
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Izuddin said…
Umno terdiri dari Melayu naSIALnalis.

bagi Umno, rakyat malaysia tak kira cina, india, bai, bugis, banjar, siam, jowo,batak, kadzan, dusun, bajay, murut, arab, turki, bayan, etc mesti berugama isla, berbahasa melayu, dan ikut adat resam melayu(yang kolot dan penuh dengan kurafat, baru lah mereka di gelar melayu dan setaraf. bangla dan pakistani pun digelar melayu dan setaraf sekiranya mereka berugama islam, berbahasa melayu dan ikut adat resam melayu.

TAPI MELAYU UMNO SENDIRI TAK ISLAMIC, LEMAH BAHSA MELAYU DAN HIDUP KAYA IKUT MODEL KAFIR...HAHA.

Bangun solat Subuh dan jadi Muslim, bukan jadi Melayu.

Popular posts from this blog

Kerana Tidak Istiqamah Maka Akhirnya Terpinggir

Keputusan PRU14 sekarang telah diketahui umum. Pakatan Harapan (PH) berjaya mengambil alih Putrajaya dan negeri-negeri di seluruh Negara kecuali Perlis, Pahang dan Sarawak yang kekal bawah BN sambil Kelantan dan Terengganu jatuh pada PAS.

Walaupun akan ada yang berkata bahawa PAS telah berjaya dengan keputusan anatara yang paling cemerlang dalam sejarahnya, hakikatnya ianya sebenarnya boleh jauh lebih baik dari itu. Malangnya, sifat gopoh dan kurang yakin kepada pendekatan yang diikutinya sejak zaman reformasi telah menyebabkan PAS semakin terpinggir dari arus perdana politik negara. Ia kembali sebagai parti pantai timur dan kawasan kampung Melayu setelah beraksi cergas di pantai barat dan kawasan bandar pada tahun-tahun pasca reformasi. Cogan kata “PAS for all” kian tidak kedengaran dan PAS kembali sebagai parti bersifat eksklusif memperjuangkan agenda khas bagi masyarakat Muslim dan Melayu.

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-