Skip to main content

Gambar PRK Galas









Gambar ihsan dari Topeng Perak Unmasked, TPU Shoutout: Sekitar Hari Penamaan Calon PRK N-45 Galas
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Anonymous said…
macam Jakie Chan pun ada..
Jet li pun ada iras iras..
Anonymous said…
Kejayaan team bola kelate menjuarai piala malaysia adalah satu bukti bahawa kelate seharusnya sudah maju dalam banyak segi...apabila dato anuar musa selaku orang kuat umno kelate mengambil alih KAFA tidak berapa lama dahulu....kita dapat lihat jelas pembaharuan dan kemajuan sukan bolasepak kelate dibawah pimpinan beliau...gagalnya team kelantan selama 20 tahun era proffesional liga malaysia adalah kerana lemahnya kerajaa kelantan dibawah pimpinan PAS yg gagal meletakkan sukan pada tahap yg baik...PAS hanya sibuk berceramah menjual pahala ke hulu dan ke hilir tanpa dapat memajukan rakyat kelantan...Dato anura musa adalah bukti jelas hanya UMNO sahajalah yg mampu bawa kemajuan pada rakyat kelantan...KAFA yg di pimpin beliau adalah sgt dhaif tanpa mendapat soongan kerajaan negeri pimpinan PAS...tetapi hasil kerja keras UMNO kelantan ,,,sekarang kerajaan kelantan PAS nak tumpang glamour kejayaan team kelantan KONONNYA INILAH BERKAT DOA TGNA....dah 20tahun lebih dahhhh...sekarang baru nak kata berkat doa...lawak gilerrrr......sudah jelas lagi bersuluh...PAS tak mampu bawa kemajuan pada kelantan...jado mari kita pakat TOLAK PAS DEMI KEMAJUAN KELANTAN!!!! ghomo kelate ghomo!!!kita ghom PAS laa...
Anonymous said…
Salam. Selamat berjuang YB dan rakan2!
Anonymous said…
Assalamualaikum saudara semua,

Setuju juga dengan kata-kata di atas. Kemenangan itu adalah kurniaan Allah, Syukur kepada Allah yang memberi rahmat. Bawak bendera parti politik ke padang bola buat mende, sungguh tak bertamadun dan sungguh menjijikkan.
rambute rende said…
anon: October 31, 2010 9:20 PM ,

Bolaspak malaysia macamana ?
No berapa ranking dunia ?
Siapa perlu resign ?

Boleh jawab ?

Menang sekali. A flash in the pan.

Betul ke kemajuan ? Peringkat sekolah ada menang ?

Kalau import coach & player dan menang, itu bukan kemajuan yang solid.
Anonymous said…
dari dulu kafa dipimpin oleh daki2 umno tak pernah pemimpin pas pegang jawatan president kafa,berapa banyak duit persatuan disonglap oleh pemimpin dahulu yang semuanya daripada umeno


peminat red worior
Anonymous said…
Kekalkan Anuar Musa jaga bola-sepak. TGNA dan PAS jaga Negeri dan Negara.

Popular posts from this blog

100 Hari Malaysia Baharu (Astro Awani)

Wawancara bersama Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad dalam program khas '100 Hari Malaysia Baharu'.

Video ihsan Astro Awani
-Pejabat YB Khalid Samad-

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-

Video Parlimen: Bahas Titah Diraja 2018

Video ihsan Cap Kapak
-Pejabat YB Khalid Samad-