Skip to main content

Gambar PRK Galas









Gambar ihsan dari Topeng Perak Unmasked, TPU Shoutout: Sekitar Hari Penamaan Calon PRK N-45 Galas
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Anonymous said…
macam Jakie Chan pun ada..
Jet li pun ada iras iras..
Anonymous said…
Kejayaan team bola kelate menjuarai piala malaysia adalah satu bukti bahawa kelate seharusnya sudah maju dalam banyak segi...apabila dato anuar musa selaku orang kuat umno kelate mengambil alih KAFA tidak berapa lama dahulu....kita dapat lihat jelas pembaharuan dan kemajuan sukan bolasepak kelate dibawah pimpinan beliau...gagalnya team kelantan selama 20 tahun era proffesional liga malaysia adalah kerana lemahnya kerajaa kelantan dibawah pimpinan PAS yg gagal meletakkan sukan pada tahap yg baik...PAS hanya sibuk berceramah menjual pahala ke hulu dan ke hilir tanpa dapat memajukan rakyat kelantan...Dato anura musa adalah bukti jelas hanya UMNO sahajalah yg mampu bawa kemajuan pada rakyat kelantan...KAFA yg di pimpin beliau adalah sgt dhaif tanpa mendapat soongan kerajaan negeri pimpinan PAS...tetapi hasil kerja keras UMNO kelantan ,,,sekarang kerajaan kelantan PAS nak tumpang glamour kejayaan team kelantan KONONNYA INILAH BERKAT DOA TGNA....dah 20tahun lebih dahhhh...sekarang baru nak kata berkat doa...lawak gilerrrr......sudah jelas lagi bersuluh...PAS tak mampu bawa kemajuan pada kelantan...jado mari kita pakat TOLAK PAS DEMI KEMAJUAN KELANTAN!!!! ghomo kelate ghomo!!!kita ghom PAS laa...
Anonymous said…
Salam. Selamat berjuang YB dan rakan2!
Anonymous said…
Assalamualaikum saudara semua,

Setuju juga dengan kata-kata di atas. Kemenangan itu adalah kurniaan Allah, Syukur kepada Allah yang memberi rahmat. Bawak bendera parti politik ke padang bola buat mende, sungguh tak bertamadun dan sungguh menjijikkan.
rambute rende said…
anon: October 31, 2010 9:20 PM ,

Bolaspak malaysia macamana ?
No berapa ranking dunia ?
Siapa perlu resign ?

Boleh jawab ?

Menang sekali. A flash in the pan.

Betul ke kemajuan ? Peringkat sekolah ada menang ?

Kalau import coach & player dan menang, itu bukan kemajuan yang solid.
Anonymous said…
dari dulu kafa dipimpin oleh daki2 umno tak pernah pemimpin pas pegang jawatan president kafa,berapa banyak duit persatuan disonglap oleh pemimpin dahulu yang semuanya daripada umeno


peminat red worior
Anonymous said…
Kekalkan Anuar Musa jaga bola-sepak. TGNA dan PAS jaga Negeri dan Negara.

Popular posts from this blog

Berakhirnya Drama RUU 355?

Drama perlaksanaan sistem perundangan Islam yang mengambil bentuk usul persendirian YB Marang berhubung Akta 355 kelihatan menghampiri adegan penamatnya. Pada peringkat kesudahannya UMNO/BN kelihatan sebagai pihak yang meraih keuntungan terbesar dengan pembangkang berada dalam keadaan berpecah dan tidak bersepakat. Keutuhan Pakatan Rakyat yang telah mewarnai pilihan raya ke 13 pada 2013 sudah jelas hilang. Yang sepatutnya mengambil tempatnya, iaitu Pakatan Harapan, masih dalam keadaan sedikit terumbang-ambing, khususnya berhubung hubungan dengan PAS.

Tindakan UMNO/BN untuk mensasarkan PAS melalui isu perundangan Islam adalah satu ‘master-stroke’ yang tidak boleh dinafikan mana-mana pihak. Melaluinya bukan sahaja PR berpecah, namun ketidak-tentuan sikap terhadap PAS menyebabkan apa-apa tindakbalas untuk menyelamatkan keadaan menjadi tidak padu dan kurang bersungguh-sungguh. Kebergantungan terhadap PAS oleh pihak tertentu menyebabkan mereka tidak sanggup memutuskan hubungan dengan PAS s…

Video Parlimen: Melayu, Songkok dan Biadab?

Banyak yang telah diperkatakan berkenaan respon saya terhadap Pasir Salak di Parlimen awal minggu ini. Saya sertakan disini video perbalahan tersebut.



Dia mencarut dan mempermainkan nama keluarga Seputeh dan apabila ditegur terus berdegil. Kemudian dia terus mengejek Batu Kawan yang turut menegurnya. Sikap degil Pasir Salak mempertahankan akhlak buruk diri sendiri terpaksa saya hadapi dengan kata-kata keras sebegitu dan malangnya dibela pula oleh Speaker.

Harap saksikan dan nilai sendiri videonya secara keseluruhan dan jangan dirujuk satu lagi versi yang telah disunting melalui Blog BNBBC. Sudahlah akhlak tidak seberapa, cuba menipu pula?



WaLlahu 'Alam
KHALID SAMAD

Penjelasan atas Fitnah yang Disebar Kononnya Ahli Parlimen Shah Alam, YBKS 'Sembah Ayam'

1. PAS untuk sekian kali sudah bertukar menjadi parti fitnah dan maki hamun. Tiada selain memunafikkan, mengkafirkan atau dituduhnya syirik kepada orang lain termasuklah dalam gambar saat akhir video CNY yang dibuat DAP.



2. Perlu faham bahawa mengikut bahasa Cina, perkataan Na (itu) Ji (Ayam) yang kebetulan bunyinya sama macam Najib.

3. Video tersebut adalah berkaitan Kisah Ayam itu (Na Ji) yang jahat dan selalu merugikan tuannya.

4. Tuannya serah ayam itu kepada YB Teresa kerana sudah tidak mampu lagi membela ayam itu. Tiba-tiba semasa menerima ayam itu, ia terlepas lari, mereka semua mengejarnya dan berjaya ditangkapnya semula.

5. YBKS telah memasukkan ayam itu (na ji) dalam sangkar (penjara) dan ucap Selamat Tahun Baharu Cina.

6. Photo terakhir itu menunjukkan mereka semua mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina pada Na Ji yang sudah berada dlm sangkar (penjara).


7. Tiada upacara atau scene sembahan di situ. Gong Xi Faa Chai yang disebut bukanlah penyembahan.

Seronokkah buat dan se…