Skip to main content

Pengumuman: Ceramah Umum (Irbid, JORDAN)


Badan Kebajikan Anak Selangor Jordan (BKASJ) dengan segala hormatnya menjemput saudara/saudari untuk menghadiri sesi ceramah umum oleh YB Khalid Samad pada malam ini. Butiran lanjut adalah seperti berikut:
  • Tarikh : 14 Julai 2009
  • Hari : Selasa
  • Tempat : Dewan Abu 'Ain, Irbid
  • Masa : 8.30 malam
  • Anjuran : BKASJ dengan kerjasama PERMAI dan MPKJ
Bagi pihak penganjur program BKASJ
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Anonymous said…
http://syahrilkadir.wordpress.com/2009/07/10/bila-anak-melayu-dirawat-di-gereja/

Popular posts from this blog

Kerana Tidak Istiqamah Maka Akhirnya Terpinggir

Keputusan PRU14 sekarang telah diketahui umum. Pakatan Harapan (PH) berjaya mengambil alih Putrajaya dan negeri-negeri di seluruh Negara kecuali Perlis, Pahang dan Sarawak yang kekal bawah BN sambil Kelantan dan Terengganu jatuh pada PAS.

Walaupun akan ada yang berkata bahawa PAS telah berjaya dengan keputusan anatara yang paling cemerlang dalam sejarahnya, hakikatnya ianya sebenarnya boleh jauh lebih baik dari itu. Malangnya, sifat gopoh dan kurang yakin kepada pendekatan yang diikutinya sejak zaman reformasi telah menyebabkan PAS semakin terpinggir dari arus perdana politik negara. Ia kembali sebagai parti pantai timur dan kawasan kampung Melayu setelah beraksi cergas di pantai barat dan kawasan bandar pada tahun-tahun pasca reformasi. Cogan kata “PAS for all” kian tidak kedengaran dan PAS kembali sebagai parti bersifat eksklusif memperjuangkan agenda khas bagi masyarakat Muslim dan Melayu.

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-