Skip to main content

Pengumuman: Forum Perdana Gempur Manek Urai

Semua dijemput hadir. Bagi pihak penganjur program, Urusetia Penerangan Kerajaan Negeri Kelantan.
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Unknown said…
Ayuh kita gempur M.U.!!

Takbir!!
true said…
Di samping berceramah, sembahyang hajatlah serta bermunajat.
azman said…
soalan..

naper penganjurnye Urusetia Kerajaan negeri Kelantan? sedangkan tajuknye forum perdana gerpur Manik urai.

kalau UMNO guna jabatan Penerangan kita marah. kata salah guna jabatan kerajaan.

tak bolehkah penganjur untuk kempen pilihanraya dari Parti PAS sendiri?

sekian, terima kasih.
wok lak, tbs said…
http://pastbs.blogspot.com/2009/06/haji-hadi-dan-nasha-makin-mengarut.html

Kena kerja kuat. Presiden & timbalan presiden dah timbulkan masalah.

Kita ahli-ahli ni juga yang kena buat damage control.
boyer said…
assalamualikum...........
perpatah berkata...... "sudahlah bermata 1 ( satu ) buta pulak tu " weyyyy lan... ko ni buat Fitnah je
kan tajuk tu FORUM PERDANA..... BUTA ke apa mana ada bertajuk GEMPUR MANIK URAI... cam KERAJAAN selangor gak buat FORUM PERDANA kat Masjid Negeri. Pakai pergajur Kerajan Negeri gak.... Akan nak pakai Kerajan langit kot..... apadahhh
azman said…
waalaikum 'boyer'...

naper melenting sangat boyer. orang tanya pun boleh naik marah ker?

tak pe la klu itu dikira tindakan yang 'profesional'.
boyer said…
Dgn ko lan tak boleh ckp baik2 sebab ko ni dlm golongan org tak baik
67745 said…
slm
ni ada link - Datin Rosmah berpuaka!
http://www.youtube.com/watch?v=ZUXWnf-bqo0
Anonymous said…
Kerajaan Be-END tak habis2 dengan agenda menipunnya, untuk menipu rakyat..yang terbaru, 11 hadiah dari Najib konon, kalau diperhatikan dan diperhalusi hanya 5 hadiah aje boleh pakai, 6 lagi amat mengelirukan dan mereka-reka… Yang terbaru lagi yang dicanangkan dalam akhbar kononnya peruntukan 1.7 billion untuk pendidikan di Kelantan, hahahaha, dalam bentuk apa? Mana wangnya? Jangan nak gula-gulakan rakyat dengan sesuatu yang tak nampak di depan mata… Ecer yang dijanjikan dulu satu habukpun tarak, jambatan kedua kota bharu yang dijanjikan sampai sekarang sepi walhal syarikat kroni Najib seperti Redland dan Ris Capital sudah dapat habuan-habuan mereka yang mana kalau diletakkan dalam akaun simpanan tetap, sudah bercambah-cambah wangnya. Ko jangan nak menipulah wahai Najib bengong… Kalau memang dasar ko tu entah apa-apa, pasti apa saja yang ko buat akan terbocor sana sini idea mereka-reka... Mereka ingat ini zaman apa, nak bodoh-bodohkan rakyat dengan sesuatu janji yang tak nampak di mata seperti nak bina jalan-jalan tambahan di sabah sarawak, wang 15juta untuk usahawan india dan macam2 lagi idea yang mana janji akan tinggal janji..

Popular posts from this blog

Oktoberfest dan Pendirian Saya

Temuramah saya yang dibuat oleh ISMA berhubung isu Oktoberfest telah banyak menimbulkan kontroversi. Mungkin kerana ramai hanya membaca tajuk. Sepertimana biasa. Malas untuk membaca dan faham tetapi teringin sangat mengutuk. Lebih-lebih lagi bila yang memberi komen itu adalah diri saya. Malang sungguh nasib mereka ini. Tidak faham dan terus menceritakan mengikut selera mereka. Sampai ada yang mengatakan saya ‘sokong’ dan ucapkan tahniah. Biasalah. Kalau semua sudah faham, kurang pulalah kerja untuk saya!

Menjawab Najib Razak

1. Bekas SU Politik saya Ahli Lembaga Penasihat DBKL. Ianya jawatan non-executive dan hanya berfungsi menasihati Dato Bandar dalam isu-isu dasar. Lembaga tersebut tidak memberi kelulusan untuk apa-apa permohonan. 2. Ya saya yang lantik kerana dia berpengalaman sebagai Ahli Majlis MBSA selama dua sesi dan merupakan seorang profesional lulusan Kejuruteraan dari sebuah Universiti Amerika. Dengan Pengalaman dan ilmunya dia dipercayai boleh menasihati Dato Bandar DBKL dalam banyak persoalan. 3. Ya dia juga Ketua AMANAH Kawasan Shah Alam sejak 2015 dan merupakan pimpinan pelapis yang insyaAllah akan gantikan saya. 4. Saya Ahli Parlimen Shah Alam sejak 2008, kawasan 80% pengundi Melayu yang telah menangkan saya dengan majoriti sebanyak 30 ribu lebih pada 2018. Shah Alam kawasan Melayu dan mereka inginkan wakil dan kepimpinan yang bebas rasuah. Jho Low (kanan) bersama keluarga Najib Razak. Turut serta seorang lagi kenalan mereka. - Gambar fail Astro Awani 5. Maksud 'broker' adalah ora

Hj. Azli Yusof

Di antara tugas pemimpin adalah untuk mewujudkan pelapis yang berkemampuan, berakhlak dan beramanah. Di kalangan pelapis di Shah Alam adalah Hj. Azli Yusof , beliau merupakan seorang profesional muda yang telah terlibat pada awalnya dengan PAS sejak di kampus semasa masih menuntut di US dan kemudiannya bergiat di peringkat Pemuda sekembali ke tanah air. Telah dipilih sebagai YDP PAS Kawasan Shah Alam pada 2013 bagi menggantikan saya setelah saya memilih untuk tidak mempertahankan jawatan tersebut pada tahun itu . Beliau kemudiannya meninggalkan PAS setelah melihat pasti tersebut terpesong dari jalan asalnya dan bersama AMANAH sejak penubuhannya. Seorang yang dinamik dan berkemampuan serta berpengalaman dalam bidang kejuruteraan, perniagaan dan juga politik. WaLlahu 'Alam   KHALID SAMAD