Skip to main content

Pengumuman: Forum Perdana Gempur Manek Urai

Semua dijemput hadir. Bagi pihak penganjur program, Urusetia Penerangan Kerajaan Negeri Kelantan.
-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Afyan said…
Ayuh kita gempur M.U.!!

Takbir!!
true said…
Di samping berceramah, sembahyang hajatlah serta bermunajat.
azman said…
soalan..

naper penganjurnye Urusetia Kerajaan negeri Kelantan? sedangkan tajuknye forum perdana gerpur Manik urai.

kalau UMNO guna jabatan Penerangan kita marah. kata salah guna jabatan kerajaan.

tak bolehkah penganjur untuk kempen pilihanraya dari Parti PAS sendiri?

sekian, terima kasih.
wok lak, tbs said…
http://pastbs.blogspot.com/2009/06/haji-hadi-dan-nasha-makin-mengarut.html

Kena kerja kuat. Presiden & timbalan presiden dah timbulkan masalah.

Kita ahli-ahli ni juga yang kena buat damage control.
boyer said…
assalamualikum...........
perpatah berkata...... "sudahlah bermata 1 ( satu ) buta pulak tu " weyyyy lan... ko ni buat Fitnah je
kan tajuk tu FORUM PERDANA..... BUTA ke apa mana ada bertajuk GEMPUR MANIK URAI... cam KERAJAAN selangor gak buat FORUM PERDANA kat Masjid Negeri. Pakai pergajur Kerajan Negeri gak.... Akan nak pakai Kerajan langit kot..... apadahhh
azman said…
waalaikum 'boyer'...

naper melenting sangat boyer. orang tanya pun boleh naik marah ker?

tak pe la klu itu dikira tindakan yang 'profesional'.
boyer said…
Dgn ko lan tak boleh ckp baik2 sebab ko ni dlm golongan org tak baik
67745 said…
slm
ni ada link - Datin Rosmah berpuaka!
http://www.youtube.com/watch?v=ZUXWnf-bqo0
Anonymous said…
Kerajaan Be-END tak habis2 dengan agenda menipunnya, untuk menipu rakyat..yang terbaru, 11 hadiah dari Najib konon, kalau diperhatikan dan diperhalusi hanya 5 hadiah aje boleh pakai, 6 lagi amat mengelirukan dan mereka-reka… Yang terbaru lagi yang dicanangkan dalam akhbar kononnya peruntukan 1.7 billion untuk pendidikan di Kelantan, hahahaha, dalam bentuk apa? Mana wangnya? Jangan nak gula-gulakan rakyat dengan sesuatu yang tak nampak di depan mata… Ecer yang dijanjikan dulu satu habukpun tarak, jambatan kedua kota bharu yang dijanjikan sampai sekarang sepi walhal syarikat kroni Najib seperti Redland dan Ris Capital sudah dapat habuan-habuan mereka yang mana kalau diletakkan dalam akaun simpanan tetap, sudah bercambah-cambah wangnya. Ko jangan nak menipulah wahai Najib bengong… Kalau memang dasar ko tu entah apa-apa, pasti apa saja yang ko buat akan terbocor sana sini idea mereka-reka... Mereka ingat ini zaman apa, nak bodoh-bodohkan rakyat dengan sesuatu janji yang tak nampak di mata seperti nak bina jalan-jalan tambahan di sabah sarawak, wang 15juta untuk usahawan india dan macam2 lagi idea yang mana janji akan tinggal janji..

Popular posts from this blog

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-

100 Hari Malaysia Baharu (Astro Awani)

Wawancara bersama Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad dalam program khas '100 Hari Malaysia Baharu'.

Video ihsan Astro Awani
-Pejabat YB Khalid Samad-

Video Parlimen: Bahas Titah Diraja 2018

Video ihsan Cap Kapak
-Pejabat YB Khalid Samad-