Skip to main content

Ceramah Umum "Harapan Baru Untuk Malaysia"

Assalamualaikum/Salam Sejahtera

Satu ceramah "Harapan Baru Untuk Malaysia" akan di adakan pada hari rabu 26hb November 2008, butirannya seperti berikut:

Tajuk Ceramah : "Harapan Baru Untuk Malaysia"
Tarikh : 26 November 2008
Tempat : Dataran Mayang, Dewan Sek 16, Shah Alam Selangor
Masa : 9.00 malam

Penceramah
1. YB. Yaakob Sapari
2. YB. Khalid Samad
3. YB. Gobalakrishnan
4. YB. Saifuddin Nasution

Anjuran Parti Keadilan Rakyat Bahagian Shah Alam

-Pejabat YB Khalid Samad-

Comments

Popular posts from this blog

Kerana Tidak Istiqamah Maka Akhirnya Terpinggir

Keputusan PRU14 sekarang telah diketahui umum. Pakatan Harapan (PH) berjaya mengambil alih Putrajaya dan negeri-negeri di seluruh Negara kecuali Perlis, Pahang dan Sarawak yang kekal bawah BN sambil Kelantan dan Terengganu jatuh pada PAS.

Walaupun akan ada yang berkata bahawa PAS telah berjaya dengan keputusan anatara yang paling cemerlang dalam sejarahnya, hakikatnya ianya sebenarnya boleh jauh lebih baik dari itu. Malangnya, sifat gopoh dan kurang yakin kepada pendekatan yang diikutinya sejak zaman reformasi telah menyebabkan PAS semakin terpinggir dari arus perdana politik negara. Ia kembali sebagai parti pantai timur dan kawasan kampung Melayu setelah beraksi cergas di pantai barat dan kawasan bandar pada tahun-tahun pasca reformasi. Cogan kata “PAS for all” kian tidak kedengaran dan PAS kembali sebagai parti bersifat eksklusif memperjuangkan agenda khas bagi masyarakat Muslim dan Melayu.

Video:The Dawn of A New Malaysia

Video courtesy of IBR Asia Group
-The office of MP for Shah Alam-